NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Op het moment dat jij een emotie met je rechter hersenhelft voelt maar met je linker hersenhelft niet verwerkt, zet deze emotie zich vast in jouw systeem: een emotionele blokkade. Dit kan op den duur leiden tot klachten & energieverlies. Met NEI sporen we deze emotionele blokkade op en verwerken we alsnog de emotie, zodat jouw energie weer kan stromen. Dit doen we door in te checken op je onderbewustzijn en te kijken wat jouw lichaam te vertellen heeft.

In een uur tijd sporen & heffen we jou emotionele blokkades op, zodat jij weer vol energie & rust in het leven staat.

NEI Therapie

NEI

Ik wil een NEI Sessie

Al tientallen mensen gingen je voor

Herken je dit?
  • Je ervaart verminderde energie
  • Het lukt je maar niet gezond te eten
  • Je ervaart belemmerende overtuigingen 
  • Je hebt moeite met je grenzen aan te geven
  • Je hebt moeite met keuzes te maken
  • Je ervaart veel stress
  • Je bent snel overprikkeld
  • Je hebt eigenlijk alles, maar je voelt je toch niet gelukkig

Herken jij een of meer van deze bovenstaande punten en loopt hier dagelijks tegenaan. Je hebt al lange tijd het gevoel dat je in actie moet komen, maar toch doe je het niet. Dit is het moment, niemand gaat het voor je doen. JIJ moet in actie komen. Ik zeg vaak 'nothing changes, if nothing changes. Hoe langer je door blijft lopen met je klachten, hoe hoger de drempel en hoe heftiger de klachten. Hoe eerder je begint, hoe eerder je effect merkt.
Boek hier je NEI sessie

Jouw onderbewustzijn onthoudt alles, ook wat je zelf bent vergeten. Tijdens een NEI sessie kijken we bij jou wat gezien mag worden. Wat wil jouw onderbewustzijn jou vertellen, waar komt jouw onrust, klacht of pijn vandaan?
Door in te zoomen op jouw onderbewustzijn met behulp van de biotensor, kunnen we achterhalen wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. Waar mag jij naar luisteren, wat je eigenlijk al voelt?
NEI is een laagdrempelige vorm van therapie, waarbij we snel tot de kern komen en snel resulaat zien. Dit wil jij toch ook ervaren?

95% van ons handelen doen we onbewust. Bij verandering gaan we vaak aan de slag met de bewuste 5%, maar het is natuurlijk veel effectiever met de 95% aan de slag te gaan.

Boek hier

Veel gestelde vragen

Wat kost een NEI sessie?

Een NEI sessie kost 135 euro en duurt ongeveer een uur tot 5 kwartier. Na 1 sessie merk je al verschil. Soms is er nog een 2e sessie nodig.

Hoe werkt een NEI sessie?

Met behulp van een meetinstrument, de biotensor, zoomen we in op jouw onderbewustzijn. Daar sporen we de emotionele blokkades op. Wat wilt jouw lichaam je vertellen en waar stroom het niet in je lichaam? Het mooie van NEI is dat we meteen deze blokkades kunnen opheffen. We lossen het dus ook meteen op. Vaak voel je je na 1 sessie al anders. Tijdens de sessie kan jij lekker op een fijne stoel zitten en is praten tussendoor ook gewoon mogelijk.

Waarom zijn de resultaten van een NEI sessie zo groot?

95% van ons handelen doen we onbewust, vanuit ons onderbewustzijn. Daar zitten oude gewoontes, overuitingen en ervaringen opgeslagen. Wanneer we met de biotensor gaan inzoomen op jou onderbewustzijn kunnen we dus een veel groter bereik hebben dan dat we in de 5% gaan zitten analyseren/gedrag aanpassen. En er komen ook zaken naar boven waar we ons niet bewust van zijn, het heet niet van niets onderbewustzijn :), waardoor je dus veel effectiever bent in je verandering.

Ik vind het ook heel spannend, kan je mij geruststellen?

Zeker kan ik je geruststellen. Je bent niet de enige die het spannend vindt, de meeste mensen die bij mij op de praktijk komen vinden het in het begin spannend, maar dat gevoel ebt altijd snel weg. 
We beginnen een consult altijd met een kort gesprekje en een kop thee en kletsen even kort. Daarna laten we de biotensor zijn werk doen, jij hoeft alleen maar te zitten en bespreken tussendoor we de bevindingen, helemaal niet zo spannend alles bij elkaar.

Mijn klacht staat er niet tussen, wat nu?

NEI is op zoveel vlakken in te zetten, de lijst is eigenlijk te lang om hier op te noemen. Wil jij weten of ik jou ook kan helpen, stuur mij een berichtje, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

Waar vinden de consulten plaats?

Zowel online als in mijn praktijk aan de Larenseweg 30 in Hilversum. Een NEI sessie kan ook gewoon online dus. Wel hoor ik van de meeste mensen dat ze het fijn vinden het eerste consult fysiek te doen.

Ik ben niet zo spiritueel, is dat een probleem?

Een van de meeste gehoorde vragen, maar NEE zeker niet. Ik ben zelf ook niet zo spiritueel en lekker down to earth.  Ook ik was jaren geleden best sceptisch, maar toen ik zag wat het bij mijn kinderen deed was ik om. En nu help ik zoveel vrouwen & kinderen elke dag met NEI, dat gun ik iedereeen.

Ik wil die NEI sessie

Laat jij ook je onderbewuste spreken en weer met jezelf in control te komen?

Boek een NEI sessie