Jarenlang dacht ik ook dat ik het zelf kon. Als het anderen lukte waarom mij dan niet? Mijn doorzettingsvermogen dreef mij hierin door. Heel wat jaren & een burn out verder weet ik wel beter. Inmiddels heb ik zoveel kennis & ervaring op het gebied van voeding, stress, NEI & hormonen opgedaan, welke ik met zoveel mensen wil delen. Het is mijn missie dat iedere vrouw zich energiek & vrij voelt.

Mocht je denken dat ik altijd alzo goed voor mijzelf zorgde....zeker niet! Hieronder mijn verhaal....

Hi, ik ben Joyce

OVER

Als klein meisje was ik al erg eigenwijs, ik wist het zelf allemaal wel. Hulp had ik niet nodig en de perfectionist in mij draaide overuren. Dit heeft mij veel gebracht, waaronder veel doorzettingsvermogen, maar dat is natuurlijk niet vol te houden.
Hoe ouder ik werd, hoe meer het begon te wringen. Zeker met een carriere, relatie, gezin & sociaal leven. Ook kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten, zoals het fenomeen van raynaud, hoofdpijnen, stressklachten en hormonale klachten. Het waren fluisteringen van mijn lichaam, maar daar luisterde ik niet naar. Het ging toch allemaal prima? Dit hoorde er nu eenmaal bij.

Ik belandde in een burnout. Ik kon niet meer, had het gevoel dat ik gefaald had. Achteraf ben ik blij dat dit gebeurde, het heeft mijn leven totaal veranderd.


Hoe het begon

Ik begon mij steeds meer in voeding te verdiepen. Vanuit huis heb ik hier al veel van meegekregen, maar deed hier eigenlijk niets mee. Ik ging een studie volgen tot orthomoleculair therapeut, vooral om kennis op te doen voor mijzelf & mijn gezin. Ik werd steeds meer gegrepen door de mogelijkheden & ging mij ook steeds energieker voelen & de klachten verdwenen langzaam. Een aantal jaren later kwam ik in aanraking met NEI, en dit veranderde mijn leven pas echt. Ik zegde mijn goedbetaalde baan op en begon mijn droom: een eigen praktijk. Inmiddels heb ik al honderden vrouwen mogen begeleiden met voeding & NEI, en nog steeds krijg ik hier zoveel energie van! Alles komt hier samen, mijn kennis van voeding & stress, NEI en mijn coachende kwaliteiten welke ik ontwikkelde als manager bij diverse bedrijven. Nog elke dag blij dat ik dit mag doen.

En toen

* Ik kan inmiddels heel goed hulp vragen :)
*Ik elke dag enorm geniet van mijn cappucino
*Ik ben geboren & opgegroeid in Nijmegen, maar op mijn 18e kon ik niet wachten zo snel mogelijk naar het westen van het land te gaan
* Ik vanaf 7 jaar al op het hockeyveld stond en het nog steeds mijn favo sport is
* Ik enorm van uitslapen houd
* Ik een mannengezin heb met mijn vriend en 2 zoons
* Ik nooit tv, films of Netflix kijk, ik vind er echt niets aan. Ik lees daardoor dus heel veel boeken! En ja, zit op veel te scrollen op insta ;)
*Ik vanuit Nijmegen, via Utrecht & Amsterdam nu in het Gooi woon.

Mij nog beter leren kennen?

Meer info

COming soon

Stress & hormonen de baas traject

Meer info

Meer info

NEI

Voeding

Meer info

Receptenboek

Investeer ook in jou gezondheid. En begin vandaag naar een energieke leven.

Meer info

COming soon

Stress & hormonen de baas traject

Meer info

Meer info

NEI

Voeding

Meer info

Receptenboek

Investeer ook in jou gezondheid. En begin vandaag naar een energieke leven.

Coming soon