Review Maud ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wow ik heb zoveel meer energie, alleen door m’n voeding aan te passen en de supplementen te nemen. Ik voel mij zo goed, had ik veel eerder moeten doen. Ik geef iedereen die klaagt over vermoeidheid nu ook de tip bij jou een traject te volgen haha. Bedankt voor dit traject en de begeleiding!

Reviews

Reviews

Review Anouk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vorige maand kwam ik via via bij Joyce terecht voor een petit consult. Ik wilde mijn voeding al een tijdje aanpassen, maar wist niet waar te beginnen. Joyce nam mijn stap voor stap mee, en op basis van mijn oude voedingspatroon keken we waar ik simpelweg aanpassingen kon maken. Ik merk nu na een maand al zoveel verschil, veel meer energie en mijn huid ziet er veel beter uit. Ook slaap ik veel beter. Nu denk ik vaak: had ik dit maar eerder gedaan!

Review Nathalie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 Hi Joyce, zoals afgesproken zou ik nog even laten weten hoe het nu gaat. Het gaat super goed! Ik voel mij zoveel fitter en het kost weinig moeite. Dit was precies het steuntje dat ik nodig had, dank!

Review Denise ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Het was even zoeken naar een nieuwe modus en had ook een hectisch tijd op mijn werk. Echter is het me wel gelukt om mijn ontbijt en lunch wat aan te passen en ook probeer ik aan beide eetmomenten meer groente toe te voegen. Dat gaat veel makkelijker dan gedacht! Met mijn huid gaat het nu gelukkig ook heel goed, en ook mijn energielevel lijkt beter.
Ik heb nog wat stappen te zetten, maar dat komt wel stap voor stap. Heel erg bedankt voor je adviezen!

Nog een vraag, NEEM CONTACT OP


Wil jij dit ook? Klik hier voor de mogelijkheden!

Meer info

Coming soon

Stress & hormonen de baas traject

Meer info

NEI

Meer info

Voeding

Meer info

Receptenboek

Nog een vraag, NEEM CONTACT OP

Wil jij dit ook? Klik hieronder voor de mogelijkheden!

Meer info

Coming soon

Stress & hormonen de baas traject

Meer info

Nei

Meer info

Voeding

Meer info

Receptenboek

Coming soon

Title

Title

Title