Ontdek waar jou klachten vandaag komen. Met een paar simpele aanpassingen kom je vaak al heel ver, en nee dat is echt niet lastig! Ik ondersteun je hier volledig in. Ontdek wat jouw lichaam nodig heeft om goed te functioneren.

Neem zelf de regie weer terug van je lichaam, jij bent in charge!

Voeding

Dit wil ik!

 • Je hebt al een tijd (vage) klachten en weet niet waar deze vandaan komen
 • Je wilt wel je voedingspatroon aanpassen maar geen idee waar te beginnen
 • Je energielevel is ook al eens beter geweest
 • Hormonen lijken elke maand erger te worden
 • Je hebt een kinderwens en wilt gezond zwanger worden
 • Je hebt al vaker gekeken naar de voedingspatroon maar het lukt niet deze aan te pakken

Ja dit wil ik!

Je herkent dit vast wel?

Je lichaam werkt eigenlijk heel simpel. Wanneer jij het van je juiste brandstof voorziet, kan je optimaal functioneren. Eigenlijk net als met een auto. Eet & drink je verkeerde voeding dan is dat voor een keer niet erg, maar na langere tijd gaan er klachten ontstaan. Minder energie, vaak hoofdpijn, elk virusje oppikken, huid- & menstruatieklachten. Het zijn teken van je lichaam dat je in de actiestand moet gaan!
Ik zie het zo vaak in mijn praktijk, men ziet er tegenop en denkt dat het lastig is. Maar geloof mij dat is het echt niet, en je inzet wordt beloond met een energiek lichaam! Nu kan je het nog omkeren, hoe langer je wacht, hoe groter de klachten worden en je dus meer moeite moet doen. Ik neem je mee in dit proces en zorg dat jij in zo min mogelijk stappen bij jouw doel komt. Waar wacht je nog op?

Ik ga ervoor

 • Je lichaam elke dag kan voorzien van de juiste brandstof
 • Elke dag met veel energie opstaat
 • Je (weer) goed & diep slaapt
 • Je snaaibuien en zin in zout zijn verdwenen
 • Met plezier de juiste voeding voor jezelf klaar maakt
 • Je meer rust hebt in je leven
 • Je weet met welke stappen jij je hormonen in balans kunt krijgen
 • Je klachten zoveel minder zijn of zelfs verdwenen

Stel je eens voor dat jij.....

“Over een jaar gehad je gewild dat je vandaag was begonnen”

Veel gestelde vragen

Ja dat kan! Wil je een EMB test laten uitvoeren, dan betaal je i.p.v. 135 euro voor het eerste consult 299 euro. Dit is een pakketprijs voor de EMB. Hiervoor je krijg je de 3 consulten (intake, vervolgconsult & telefonische follow-up), het EMB rapport, een uitgebreid persoonlijk adviesrapport, voorbeeldrecepten. En natuurlijk tussendoor de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kan ik ook een EMB test afnemen?

Dit is geen probleem. Tot 24 uur van je afspraak kan je de afspraak kosteloos verzetten. Stuur mij even een berichtje en we plannen een nieuwe afspraak in.

Ik heb een afspraak ingeboekt, maar kan nu toch niet. Kan ik de afspraak verzetten?

Zeker! Ook als je wilt dat ik eens een keer met je meekijk naar je voedingspatroon en kijken waar verbeterpunten liggen. In dat geval neem je alleen een intake af, een vervolgconsult is dan vaak niet nodig.

Ik heb geen specifieke klachten, maar wel behoefte aan een goed voedingsadvies. Kan ik dan ook terecht?

Ik heb praktijkdagen op maandag tm donderdag, zowel overdag als in de avond. Samen kijken we wat voor jou een passend moment is.

Op welke dagen/tijden is een afspraak mogelijk?

Nee liefst niet! Daar geloof ik niet in, maar soms kan het wel goed zijn tijdelijk even bepaalde voeding te laten staan. We bekijken samen altijd wat voor jou werkt en wat jij belangrijk vindt. We gaan voor het voeden van je lichaam met de juiste ingrediënten, wat voor jou het meest passend en lekker is.

Moet ik op een heel strak dieet?

Via de afsprakenmodule kan je direct een afspraak inboeken & betalen. Daarna stuur ik je een uitgebreide vragenlijst welke je mag invullen. Deze stuur je uiterlijk een dag voor het consult weer retour, zodat ik je consult & advies goed kan voorbereiden. Tijdens de intake bespreken we jouw klachten, je voedingspatronen en leefstijl. Ik geef je meteen veel tips en voorbeelden zodat je meteen aan de slag kunt. Vaak hebben we na 4 weken een vervolgconsult, dan bespreken we hoe het gaat en waar je tegen aan loopt. En natuurlijk kan je tussendoor altijd met je vragen bij mij terecht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit kan zowel in mijn praktijkruimte in Hilversum (Larenseweg 30) als online. Wat voor jou het prettigst en handigst is.

Waar vinden de consulten plaats?

Na de intake heb je meestal 2 à 3 vervolgconsulten nodig. Natuurlijk kan je tussendoor ook altijd vragen stellen.

Hoeveel consulten zijn er nodig?

Dat snap ik en hoor ik vaker. Eigenlijk is dat ook heel logisch. Je gaat je voeding en daarmee ook je gewoontes aanpakken, dat zorgt even voor wat onrust en is spannend. En die onrust probeer ik zoveel mogelijk bij je weg te halen, ik geef je concrete adviezen en samen kijken welke stappen voor jou het meest passend zijn & het makkelijkst toe te passen binnen je dagelijks leven. Meer dan 90% van mijn cliënten zegt na afloop dat het echt heel erg mee viel & zich afvroegen waarom ze niet eerder zijn begonnen.

Ik denk dat dit mij kan helpen, maar vind het ook gedoe.

Het eerste consult kost 135 euro. Dit duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Hierin gaan we al jouw klachten, gewoontes & eetpatronen bespreken. Ik geef je dan meteen een passend advies. Aan het einde van het consult weet jij precies welke voeding voor jou het beste werkt, welke supplementen jouw lichaam ondersteunen en wat je aandachtspunten zijn. Ik geef je ook een aantal voorbeeldrecepten mee zodat je ook daarmee ontzorgd bent. Een vervolgconsult kost 55 euro en duurt 30 minuten. Meestal heb je 2 à 3 vervolgconsulten nodig, afhankelijk van je klachten.

Hoeveel kost een voedingsadvies?

Hier wil ik mee aan de slag

Vorige maand kwam ik via via bij Joyce terecht voor een petit consult. Ik wilde mijn voeding al een tijdje aanpassen, maar wist niet waar te beginnen. Joyce nam mij stap voor stap mee, en op basis van mijn oude voedingspatroon keken we waar ik simpelweg aanpassingen kon maken. ik merk nu na een maand al zoveel verschil, veel meer energie en mijn huid ziet er veel beter uit. Ook slaap ik veel beter. Nu denk ik vaak: had ik dit maar veel eerder gedaan!

review Anouk